vineri, 30 decembrie 2011

Pizza vegetariana

Am facut o coca de paine:
- 400 gr faina
-o lingurita sare
- apa calduta
-o lingura ulei
- drojdie cat o nuca
-o lingurita zahar
Drojdia se lichefiaza cu zaharul si se pun celelalte ingrediente (ultima apa)caldute ,la temperatura camerei astfel incat sa se framente o coca  elastica,placuta la atingere,nici prea moale nici prea tare.Se mai pot adauga ingrediente gen faina sau apa ,ce ne ramane de la pizza putand face mici painici cu susan.Se lasa la crescut.
 Umplutura:
Soia granule se fierbe in putina apa ,sare si cu condimente pana scade aproape tot lichidul din ea.In putin ulei se calesc ciupercile spalate si tocate ,pana scade apa pe care si-o lasa.Se pune soia si se amesteca bine.
Coca se intinde,se pune un strat subtire de rosii su ardei pasta sau chiar numai pasta de rosii,se rade cascaval sau mozarella ,se pune amestecul de ciuperci cu soia,boabe de porumb scurse , de la conserva,iar cascaval ras si se da la cuptor.Se lasa cam 20 minute la foc potrivit.Nu trebuie sa se usuce foaia prea tare .
Se serveste cu ketchup.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu