Am pregatit reteta asta si am constatat ca e belea de buna.
- 1 kg de peste (eu am folosit macrou)
- 0,5 kg ceapa
- 0,5 kg morcov
- cativa catei de usturoi
- piper negru
- foi dafin
- coriandru
- sare
- ulei,otet ,apa ,cate o cana din fiecare
Intr-o cratita se aseaza un pat de legume,unul de peste ,alternandu-se pana se termina cu pat de legume.
Peste ele se pune marinata din ulei ,otet si apa ,impreuna cu condimentele specificate.Se da la cuptor la foc mica ,cam 4 ore , asta ca sa se topeasca oasele din el.
Iese foarte bun.
Alaturi am pus mamaliguta.
Ma bucur tare ca ai inceput sa-ti scri retele cu poze si indicatii!!! Astept sarmalele, castraveciorii murati in sare, si cozonacul (din nou)!
RăspundețiȘtergereO sa le pun pe toate
RăspundețiȘtergere