Fragede ,se topesc in gura .Nu sunt acelea foioase dar va asigur ca e o reteta excelenta .
- 500 gr faina
- 150 gr unt
- 100 gr untura
- 1 ou
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 pachetel drojdie proaspata
- 4 linguri cu lapte
- o lingura cu zahar
- 150 gr smantana
Se amesteca pana se fac firimituri mari .Adaugam oul,smantana ,sarea si la sfarsit drojdia .
Framantam (omogenizam) o coca pufoasa ,usor de manevrat.
O impartim in doua .
Intindem coca pe masa infainata ,nu prea subtire ,cam 4 mm ,ungem cu un galbenus in care am pus o lingura de lapte .Taiem cu o rola speciala sau cu un cutit .Presaram branza sau cascaval ras si chimen.Apoi luam fiecare saratea si o punem in tava unsa .
Coacem la foc potrivit pana se rumenesc usor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu