- 4 jumatati de piept de pui
- sare ,condimente (piper,boia,condimente pentru pui sau ce ne place)
- ardei rosu si verde ,vreo patru -cinci bucati
- morcov
- doua cepe ,una rosie ,una alba
- 6 oua
- o cutie de iaurt ZUZU sau smantana
- cascaval
- telina verde
Ceapa o taiem fasii ,rondele ,o punem la calit in putin ulei ,apoi picuram apa si adaugam si morcovul ,ardeiul .
Lasam sa se inmoaie bine,sa-i scada lichidul si trantim aceste toate in tava unde se odihneste pieptul de pui.
Repartizam frumos pe toata suprafata.Radem cascaval.
Ouale se separa ,albusurile se bat spuma cu praful de sare , galbenusurile se amesteca cu iaurtul sau smantana ,cu telina taiata fin si frunze si codite .Apoi se incorporeaza unul in altul galbenus si albus ,amestecand usor .Se toarna in tava peste pieptul cu legume si se lasa cam 30 min cand se pune deasupra cascaval,bucati sau ras si se mai da un pic cat sa se topeasca acesta.
Foarte bun!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu