Pentru un singur chec avem nevoie de :
- 2 oua mari
- o cana de zahar
- esente de care dorim
- sare ,un sfert de lingurita
- o jumatate de cana de ulei
- un plic de praf de copt (10 grame)
- o cana de lapte
- doua cani de faina
- doua,trei linguri de cacao
Cana folosita e una medie ,de ceai ,nu foarte mare.Eu am folosit-o pe asta:
In tava in care am pus hartie de copt turnam compozitia pastrand cam o jumatate de cana din ea in care cernem cacaoa ,amestecand ,omogenizand bine .Turnam si compozitia asta peste cealalta si dam la foc potrivit ,180* ,cam 40 minute.Facem testul cu scobitoarea ,daca se ia pe scobitoarea infipta in chec ,compozitie , mai lasam putin .Daca nu se ia inseamna ca e gata.
Pentru doua checuri dublam compozitia.
Eu l-am facut pe tot cu cacao de data asta .
Daca vrem dungat impartim compozitia in doua ,in una punand cacao.Luam o lingura si punem pe rand din compozitii in tava tapetata cu hartie de copt ,una peste alta,o lingura alba ,una neagra ,una alba ...pana terminam compozitia.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu